Ez a nap a romantikáé, amit a fotókon is szeretnék megörökíteni.  Nem csupán képeket készítek, hanem szeretnék számotokra élményt nyújtani ezzel a típusú fotózással. Manapság már egyre több igény van a hagyományos esküvői képek mellett kreatív esküvői fotózásra, amelyre sor kerülhet esküvő előtt/után is, ha túl szoros az időbeosztás. Ez a nap csakis az ifjú párról szól, mely során elmehetünk egy-egy számotokra kedves helyszínre, melynek mesés hangulata mindig a Tiétek marad. Vevő vagyok a különleges dolgokra, legyen az akár hajnali fotózási időpont, gyártelep vagy pipacsos mező alkonyatkor.

Amennyiben megtetszettek fotóim és az a szemlélet, ahogy igyekszem megörökíteni életetek e nagyon fontos eseményét, kérem, vegyétek fel velem a kapcsolatot, telefonon a 06-30-471-55-63-as számon, az esküvői online árajánlatkérő űrlapon is megtehetitek ide kattintva. Itt várom esküvői fotózással kapcsolatos kérdéseiteket és árajánlatot is ezek valamelyikén keresztül tudtok kérni.
 
Esküvői képgaléria
 
 


Szeretnétek, hogy felvételen is meglegyen örökítve a legszebb pillanataitok?
Amennyiben igen, az árajánlatkérő kitöltésénél kérjük adjátok meg, hogy órától és meddig igénylitek ezt a szolgáltatást.
 
 
 
 
 
ESKÜVŐ ELŐTTI FOTÓZÁS - Engagement session - jegyesfotózás

  Az esküvő előtt pár héttel, készítek egy fotósorozatot a párokkal. Egy kötetlen, jó hangulatú fotózásról van szó, amelynek lényege, hogy megismerjük egymást, hogy az esküvő napján még felszabadultabb, természetesebb esküvői fotók, fényképek készülhessenek. Sokan ekkor szembesülnek azzal, hogy bizony nem pár kattintásról van szó, így aztán az esküvő előtti fotózás jó emlékei lesznek az esküvőt megelőző időszakról.
 
KREATÍV ESKÜVŐI FOTÓK


Egyedi, színvonalas esküvői fényképek készítéséhez, két dolog nagyon fontos: az elegendő idő és a megfelelő fotózási helyszín kiválasztása. A legjobb választás, az esküvői szertartás elé - vagy még jobb, az esküvői szertartást megelőző napra - szervezni a fotózást.
Amennyiben nincs mód a fentebb leírtakra, akkor az esküvői szertartás(ok) után és a vacsora közötti időpontban lehet megoldani a fotózást. A fotózásra szánt 1-2 óra nagyon gyorsan eltelik, ezért mindenféleképpen érdemes ezt az idő mennyiséget rászánni.

A fotózás helyszínének kiválasztási szempontjai:
- ma már leginkább a külső helyszínen, szabadban való esküvői fotózásra van igény, amit érdemes az esküvő helyszínéhez közel megválasztani, de várható esős idő esetén zárt helyről is gondoskodni.
- érdemes olyan helyre tervezni ahol elegendő árnyék van és megfelelő háttér (pl. zöld növényzet, fák, kőfal) áll rendelkezésre. A nyílt, tűző napos helyek, nem alkalmasak fotózásra, mert a modellek hunyorognak, erős árnyékok keletkeznek.
- időben ki kell választani, hiszen vannak helyszínek, ahol a fotózási engedélyt kell kérni, a helyszínt lefoglalni és ennek díját befizetni.
SZERTARTÁSOK FOTÓZÁSA, CSOPORTKÉPEK KÉSZÍTÉSE
( Polgári, illetve Egyházi szertartás)


Az esküvői szertartásokon történtek egyszeriek és megismételhetetlenek, ezért igyekszem, a legfontosabb pillanatokban, eseményeknél jelen lenni és azt a maguk sajátos hangulatukban visszaadni, megörökíteni. Az események fotózása riport jellegű, adott helyszínen, időben, adott körülmények között, amelyeknek professzionális technikával igyekszem megfelelni. A fotózás sikere érdekében a párokat arra kérem, hogy a legfontosabb eseményeken, mint gyűrűfelhúzás, a csók vagy a koccintás ne siessék el.
Az esküvői szertartások után lehetőség van elkészíteni a hozzátartozókkal, barátokkal a csoportképeket.


Fotózás szempontjából hasznos tanácsok:
A templom, a házasságkötő terem kiválasztásánál érdemes előnyben részesíteni a nagy ablakos és a világos színű falas helyiségeket. Sötét színű (pl. bordó plüss vagy fa lambéria) házasságkötő terem, nagy belógó lámpákkal szinte lehetetlenné teszi szép fotók készítését. Ha kevés a fény, kénytelen a vaku adni a főfényt, ami nem mutat minden esetben túl jól. A túl kicsi terem méret is okozhat gondot, esetleg nem lehet jól elhelyezkedni. A templomban nem mindig gyújtják fel az összes lámpát, ezt jó tisztázni előre az illetékessel, ha lehet kérni kell a teljes világítást, néha még az is kevés szokott lenni.

VACSORA, LAKODALOM


Sokan úgy gondolják, hogy ilyenkor már nincs szükség esküvői fotósra, hiszen ott vannak a rokonok, akik úgyis készítenek képeket. Pedig igazán ez az egyik legmozgalmasabb része az esküvő napjának, ilyenkor már felszabadultabb az ifjú pár, társaság, lazább a légkör, ekkor kerül sor többek közt a menyasszonytáncra, torta felvágására, menyecsketáncra, egyéb eseményekre, játékokra, mely pillanatok egyediségük és ismételhetetlenségük miatt megérdemlik, hogy magas színvonalon kerüljenek megörökítésre. Ez bizony tapasztalt esküvői fotós számára sem kis kihívás, a kevert fények, gyors mozgások, váratlan események miatt.


 

 
KÉPEK ÁTADÁSA, SZOLGÁLTATÁSOK, UTÓMUNKA, RETUSÁLÁS

Az átadás időpontja, általában 2-3 hét, az esküvő napjától számítva.Általában  pendriveon, vagy online letölthető módon kerül átadásra az esküvő napján készült összes kép. Valamint lehetőség van az esküvőn készült képek megtekintésére webgalériámban, amely a legjobb módja annak, hogy a távolabb élő rokonok, barátok is láthassák azokat. A webgaléria lehet jelszóval védett és szabadon látogatható.ESKÜVŐI FINE ART FOTÓKÖNYV
Eskövői Fine Art album

Lehetőség van a legjobban sikerült képekből egyedi FINE ART FOTÓKÖNYV készítésére is.

A fotókönyvek albumok professzionális fotópapírra és hőkötéses eljárással készülnek, ezért a minőségük és színhűségük kiemelkedő. Az egyedi tervezés a garancia arra, hogy esküvői fine art fotókönyve egyedi lesz. Fotókönyv többféle papírra (matt, fényes, Kodak METALLIC) és különféle borítóval készülhet, ami lehet eco bőr vagy különböző Art anyagok amiből több mint 25 mintából választhat.
 
Esküvői fotókönyv méretek: 15x20-as, 20x20-as, 20x30-as, 30x30-as, oldalszáma 8-50.Esküvői fotókönyvet saját hozott képeiből is összeállítjuk, kérem forduljon hozzánk bizalommal!