Gyermek fotózás

A bölcsődei és óvodai fotózásokat karácsony és anyák napja előtt egy- másfél hónappal szoktuk elkészíteni, hogy még legyen idő a rendelésre, hogy az ünnepre minden kép és ajándéktárgy elkészüljön. Minden évben megújult hátterekkel és díszletekkel várunk a gyermekeket és szüleiket.
Nálunk lehetőség van a képekre külön digitális keret választására is, amikre egyedi felírat is kérhető.
Részletekről érdeklődni: info@veroczkifoto.hu vagy 06-30/222-17-83-as telefonszámon.

Bölcsi és ovi fotózás során megpróbálok valamilyen újdonságot belevinni a fotózásba. Ez legyen egy kicsit újabb stílus, vagy akár a háttér és a kiegészítők látványossága. Mivel én is boldog anyuka vagyok és fényképész is egyben, így végképp a minőségre törekszem, a végső cél pedig a szülők elégedettsége gyermekük láttán.

A fotózás az óvodai illetve bölcsődei intézményben, illetve az előre megbeszélt helyszínen és időpontban történik. A portrék és a csoportképek mellett lehetőség van játék, foglalkozás, családi csoportképre, vagy egyéb tevékenységek közbeni fényképezésre.

A gyermekekről szeretnénk legalább pár képet készíteni (a gyermekeket hangulatuktól függően tudjuk fényképezni). amit a weboldalunkon jelszavas galériában tudnak megtekinteni és rendelni a fényképekből egy online képrendelőn keresztül. Így kevesebb munka marad az óvónőkre és gondozó nénikre is. Természetesen aki nem rendelkezik internettel annak indexkép formájában is át tudjuk adni a képeket.


Veroczki Barbara fényképész