Tabló fotózás


Tabló fotók
ISKOLAI TABLÓFOTÓZÁS: az adott iskolában történik, talán ez a legkényelmesebb a diákok és a tanárok számára. A fényképezés időtartama 2-3 óra, ami az osztály létszámától függ. Igény szerinti képmennyiség többszörösét fotózzuk, hogy legyen lehetőség a válogatásra.

A tablófotózást modern digitális technikával végezzük. A képek a helyszínen ellenőrizhetők, a rendelést viszont nem kell leadni azonnal. Nyilván sokan vannak úgy, hogy a rendelés előtt szeretnék megmutatni a választékot szüleiknek. A fotózást követő pár napon belül készítünk a nyers képekből egy jelszavas galériát, amit a honlapon lehet elérni. Igény esetén a nyers képeket indexkép formájában is át tudjuk adni, azok számára akik internettel nem rendelkeznek így ők is ki tudják választani a legjobb képüket.


Lehetőség van tablófotózásnál csak DIGITÁLIS állomány átadására is, ez a választás költség kímélő a szülőkre nézve.
Így mindenki saját maga nyomtathatja illetve hívathatja elő a kívánt mennyiségű és méretű tablóképeket.

Gyakori kérés, hogy EGYÉNI KÉPEK is készüljenek (portrék, vagy egész alakos képek), illetve lehetőség van kisebb csoportképek készítésére is a legjobb barátokkal. Természetesen előzetes egyeztetés alapján egyéni igényeket is meg lehet fogalmazni!

TABLÓ SZERKESZTÉSE, KIVITELEZÉSE:
Egy tabló stílusa mindig az adott osztály, illetve csoport elképzelése, kívánsága szerinti háttérrel, grafikával készülnek el. Szívesen segítünk természetesen minden egyes osztálynak, ha nem lenne konkrét elképzelése.


-A normál tabló mérete: 70x100cm
-Nagyobb létszámnál javasolt a: 90x120 esetleg a 100x140cm

Igény szerint ettől eltérő méreteket is tudunk készíteni, legyen az kisebb vagy akár nagyobb méret, tablófotózás árajánlatkérőnél ilyenkor az egyedi mértet kell kiválasztani és a mezőbe beírni a kívánt méretet.

Több olyan dolog is van, amit tablófotózás előtt az osztályoknak érdemes előzetesen eldönteni annak érdekében, hogy a tabló minél hamarabb elkészülhessen.


Ezek közé tartoznak:

  • fényképek formája (pl: ovál vagy normál téglalap)
  • tablóképek színe
  • tablóképek háttér színe 
  • fotók elhelyezkedése a tablón (pl: barátok, párok egymás mellé kerüljenek)
  • betűformátum, felirat kiválasztása
  • nagytabló kerete
  • nevek helyessége
  • tabló stílusa

Ezeket a tényezőket inkább többször egyeztetjük minden osztállyal, mivel a nagytabló elkészülte után módosításra már nincs lehetőség.« vissza