Tabló és Osztályfotózás


Általános-, középiskolai- és felsőoktatási intézmények részére kínálunk sokoldalú szolgáltatást az egyéni, csoportképek és tablófotózáson át a tablók szerkesztésétől a kivitelezésükig. Vállaljuk iskolai rendezvények megörökítését az egész tanévben.

TABLÓFOTÓZÁSHOZ: Kedves végzős tanulók legjobb ár érték arány érdekében töltsétek ki TABLÓFOTÓZÁS ÁRAJÁNLATKÉRŐT hogy csak az legyen a csomag árban amire tényleg szükségetek van.

TABLÓFOTÓZÁS:

Újdonság
CSAK TABLÓ CSOMAG: nincsen alapdíj csak a tabló elkészítésének díja, ami egy osztályra nézve 80.000Ft, ez magába foglalja következőket 70x100cm-es tabló szerkesztése és lenagyíttatása (keret és üveg nélkül). Természetesen a diákok és a tanárok fotózása is hozzá tartozik. A nyers képekből tudjátok kiválasztani a tablóra szánt képet amit webgalérián tudtok megnézni, ha tetszik a fotó akkor fentebb letölthető árajánlatban található utánrendelési árakon rendelhetők fényképek.

Főbb menüpontok:

Iskolai tablófotózás   Egyéni képek    Tabló szerkesztés   Tabló árajánlatkérő   Osztályfotózás   Fotókönyv


ISKOLAI TABLÓFOTÓZÁS: az adott iskolában történik (bárhol az országban), talán ez a legkényelmesebb a diákok és a tanárok számára. A fényképezés időtartama 2-3 óra, ami az osztály létszámától függ. Ilyenkor műtermünk átköltözik az iskolába. Igény szerinti képmennyiség többszörösét fotózzuk, hogy legyen lehetőség a válogatásra.

A tablófotózást modern digitális technikával végezzük. A képek a helyszínen ellenőrizhetők, a rendelést viszont nem kell leadni azonnal. Nyilván sokan vannak úgy, hogy a rendelés előtt szeretnék megmutatni a választékot szüleiknek. A fotózást követő pár napon belül készítünk a nyers képekből egy jelszavas galériát, amit a honlapon lehet elérni. Igény esetén a nyers képeket indexkép formájában is át tudjuk adni, azok számára akik internettel nem rendelkeznek így ők is ki tudják választani a legjobb képüket.

Lehetőség van tablófotózásnál csak DIGITÁLIS állomány átadására is, ez a választás költség kímélő a szülőkre nézve.
Így mindenki saját maga nyomtathatja illetve hívathatja elő a kívánt mennyiségű és méretű tablóképeket.

Gyakori kérés, hogy EGYÉNI KÉPEK is készüljenek (portrék, vagy egész alakos képek), illetve lehetőség van kisebb csoportképek készítésére is a legjobb barátokkal. Természetesen előzetes egyeztetés alapján egyéni igényeket is meg lehet fogalmazni!

TABLÓ SZERKESZTÉSE, KIVITELEZÉSE:
Egy tabló stílusa mindig az adott osztály, illetve csoport elképzelése, kívánsága szerinti háttérrel, grafikával készülnek el. Szívesen segítünk természetesen minden egyes osztálynak, ha nem lenne konkrét elképzelése.


-A normál tabló mérete: 70x100cm
-Nagyobb létszámnál javasolt a: 90x120 esetleg a 100x140cm

Igény szerint ettől eltérő méreteket is tudunk készíteni, legyen az kisebb vagy akár nagyobb méret, tablófotózás árajánlatkérőnél ilyenkor az egyedi mértet kell kiválasztani és a mezőbe beírni a kívánt méretet.

Több olyan dolog is van, amit tablófotózás előtt az osztályoknak érdemes előzetesen eldönteni annak érdekében, hogy a tabló minél hamarabb elkészülhessen.


Ezek közé tartoznak:

  • fényképek formája (pl: ovál vagy normál téglalap)
  • tablóképek színe
  • tablóképek háttér színe 
  • fotók elhelyezkedése a tablón (pl: barátok, párok egymás mellé kerüljenek)
  • betűformátum, felirat kiválasztása
  • nagytabló kerete
  • nevek helyessége
  • tabló stílusa

Ezeket a tényezőket inkább többször egyeztetjük minden osztállyal, mivel a nagytabló elkészülte után módosításra már nincs lehetőség.


Legjobb ár érték arány érdekében töltse ki TABLÓFOTÓZÁS ÁRAJÁNLATKÉRŐT, hogy csak az legyen a csomag árban amire tényleg szükségük van.ISKOLAI OSZTÁLYKÉPEK: Igény szerint készülhetnek az osztályképek szabadban, vagy az iskolában, esetleg az osztályteremben. Lehetnek komolyak és lehetnek vidámak. Készítünk egyaránt csoportképeket és egyéni fényképeket is igény esetén. Elsős osztályoknál az úgynevezett "iskolás lettem" fényképeket is készítünk. Minden beállításból több félvételt készítünk, hogy ki lehessen választani a legjobban tetszőt.FOTÓKÖNYV: Egy osztály tablófotózása esetén lehetőség van fotókönyv készítésére, amely az iskola végzőseinek és a tanárok portréit - természetesen nevekkel, névsorral - és az osztály tablóképét, illetve a csoportképeket is tartalmazhatja, amelyet az iskola megkap. A fotókönyveket igény esetén a tanulók is megvásárolhatják.
A fotókönyvek választható felületű (fényes, matt) fotópapírra, hőkötéses eljárással készülnek, ezért a minősége és színhűsége kiemelkedő. A könyv kemény borítója több anyagból készülhet.

Részletesebben itt olvashatsz a Fotókönyvről: Katt ide
 
Veroczki Barbara fényképész
 

Szolgáltatásaink:
esküvő fotózás   tablófotózás   osztályfotózás   gyermek fotózás   óvoda fotózás   esküvői fine art album   céges rendezvény fotózás   bölcsődei fotózás   termék fotózás   tárgy fotózás   fine art fotókönyv készítés