Termék- és tárgyfotózás

A jó tárgyfotó segíti eladni a terméket.


Tárgy és termék fotózásA tárgyfotózás első lépéseként a megrendelővel egy rövid megbeszélés keretein belül rögzítjük a képekkel kapcsolatos elvárásokat.

Nagyon fontos tudnunk, hogy a tárgyfotóknak mi lesz a felhasználási területe. Ez befolyásolja a termékek kompozícióját, technikai feltételeket.

A termékfotók utómunka (színkorrekció, retusálás ha szükségeltetik, és ha kérték a termék kihátterezése) után kerülnek a megrendelőhöz.

 Veroczki Barbara fényképész
 
 
 


GY.I.K.


Mennyi kép készül egy adott termékről?
Általában egy termékről több 8-10 beállítást készítünk, és a nyers képekből választjuk ki azt a 2-3 fotót, amelyek feldolgozásra kerülnek.

A termékfotózás után a képek milyen formátumban kerülnek hozzám?
A fotókat többnyire JPG formátumban adjuk át eredeti, nagy méretben és kicsi, gyorsan feldolgozható formában is. Természetesen igazodunk az Ügyfél igényeihez. Egyre jobban kedvelt a kihátterezett fényképeknél a PNG formátumot.

Nagyobb megrendelés esetén csökken-e az ár?
A rendszeres, illetve nagy tételben történő megrendelés esetén természetesen egyedi árkonstrukciót ajánlunk ki, figyelembe véve a termékek számát és a fotózási gyakoriságot.


Szolgáltatásaink:
esküvő fotózás   tablófotózás   osztályfotózás   gyermek fotózás   óvoda fotózás   esküvői fine art album   céges rendezvény fotózás   bölcsődei fotózás   termék fotózás   tárgy fotózás   fine art   fotókönyv készítés